Accommodaties wandeltocht

In deze wandeltocht is elke aankomst bij het volgende huis een speciale belevenis. Je maakt kennis met landgenoten die ooit besloten om in de Aveyron in Zuid Frankrijk een chambre d’ hôtes (B&B) of gastenverblijf te beginnen. Ze maakten van een bouwval een comfortabel huis of van een wildernis een sprookjesbos. Na een dag wandelen word je door de bewoners gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en schuif je 's avonds bij hen aan tafel om te genieten van een heerlijk diner en een goed glas wijn. Extra drankjes kun je tegen vergoeding bestellen.

sandelvakantie frankrijk 5

wandelvakanties frankrijk 4

De verschillen maken de wandeltocht bijzonder

Tijdens deze wandelvakantie zul je ontdekken dat het mensen zijn die het leuk vinden gasten te ontvangen. Ieder doet dat op zijn eigen wijze en ieder huis heeft een andere sfeer en uitstraling. Zo serveert de één een verfijnde Franse maaltijd en tovert de ander een kleurrijk vegetarisch menu uit eigen tuin op tafel.
Ook wat betreft comfort zijn er verschillen. In het ene huis logeer je in een luxe kamer, in het andere overnacht je in een vrijstaand huisje met eigen terras. Juist die verschillen maken deze wandeltocht bijzonder!

Klik boven de foto's om onze wandelaccommodaties te bekijken

Wat je in elk huis kunt verwachten:

  • een welkomstdrankje, koffie en thee.
  •  een driegangen diner met wijn.
  • een warme douche, handdoeken en een opgemaakt bed.
  •  een uitgebreid ontbijt met daarbij alle ingrediënten om een lunchpakket samen te stellen en thee of koffie om je thermoskan te vullen.
  • een wandelkaart van 1:25.000 met een lange of korte routebeschrijving.
  • bagagevervoer naar het volgende huis.