Vier huizen rond de Vallée du Tarn

Iedere dag een nieuwe tocht
vanaf een prachtige plek

Vier prachtige locaties van Nederlandse eigenaren

Hartelijke ontvangst

Na een dag wandelen word je door de bewoners ontvangen met een welkomstdrankje en schuif je 's avonds bij hen aan tafel aan om te genieten van een heerlijk driegangendiner en een goed glas wijn. Wissel met de andere gasten je ervaringen uit van die dag. Extra drankjes kun je tegen vergoeding bestellen. Dan een heerlijke nachtrust en 's ochtends weer fit aan het ontbijt, klaar voor het volgende avontuur.

Ieder huis is anders

Tijdens deze wandelvakantie ontdek je dat ieder huis een eigen sfeer en uitstraling heeft.
Zo serveert de één een verfijnde Franse maaltijd en tovert de ander een kleurrijk vegetarisch menu uit eigen tuin op tafel. Bij het ene huis logeer je in een luxe kamer van hun chambres d’hôtes (B&B), bij de ander overnacht je in een gîte of natuurhuisje. Juist die verschillen maken deze wandeltocht zo bijzonder! Hieronder stellen we je de huizen voor.

De vier huizen

La Cazette

La Cazette


Hier slaap je in het chalet of de gîte, waar iedere kamer een eigen terras heeft. Een verfrissende duik neem je vlakbij, vanaf het paradijselijke strandje aan de Tarn.

Camping Fans

Albugue


Slapen in een eigen gîte met terras bij deze kleine bioboerderij en smullen van karbonaadjes van eigen lammeren, met groentjes uit eigen tuin.

La Libaudié B  en B

La Libaudié


Heerlijk afkoelen in het verwarmde zwembad, dan lekker relaxen. ’s Ochtends word je wakker met een schitterend uitzicht over de vallei.

La Frayssinette natuurhuisje

Frayssinette


In dit kleurrijke huis in een sprookjesachtige vallei word je ondergedompeld in rust en natuur en laat je je wiegen door het gezang van de vogels en de waterval.

Wat je in elk huis kunt verwachten:

Wanneer je na een wandeling of fietstocht aankomt, krijg je een gratis drankje aangeboden. Een glaasje bier of wijn, iets fris of een kop koffie of thee. Wat nootjes of koekjes.

Alle gasten krijgen dezelfde maaltijd, maar voor vegetariërs of mensen met allergieën is het mogelijk om bij reservering hun voorkeuren aan te geven.

Bij ieder huis je eigen kamer, een chalet of een complete gîte. Opgemaakte bedden waarbij we - zover mogelijk - rekening houden met je voorkeur voor één- of tweepersoonsbedden. Alle accommodaties hebben eigen sanitair. 

Tijdens het ontbijt krijg je extra brood, broodbeleg, fruit, snacks en een sapje om je eigen lunchpakket mee samen te stellen. Je thermoskan vullen we graag met thee of koffie.

Voor je vertrekt naar je volgende bestemming krijg je een gedegen uitleg van de route van die dag en krijg je de beschikking over geplastificeerde gedetailleerde geografische kaarten en routebeschrijving. Als je dat wenst krijg je ook uitleg over de GPS tracks en apps.

Wij vervoeren de bagage voor je naar het volgende huis. Is het heel slecht weer, dan kun je in overleg met het volgende huis ook met het bagagevervoer meerijden naar het volgende adres. We kunnen je ook naar je beginadres brengen om een uitstapje met de auto te maken.


Franse Valleientocht

Tochten met schitterende vergezichten,
stilte en ongerepte natuur