Hoe kom je er?

Op weg naar een onbezorgd
meerdaags arrangement in Zuid Frankrijk

Hoe bereik je de Franse Valleientocht?

Auto
De afstand vanaf Parijs naar hier is ongeveer 700 km. Er zijn 2 populaire routes. Eentje via Lille, Parijs, Clermont Ferrand, de andere via Luxemburg en Reims.

Kies je voor Parijs dan houd je bij Parijs het beste consequent de borden BORDEAUX aan. De meeste mensen  rijden met halverwege een tussenstop. Let er op dat je niet eerder dan 17 uur bij het eerste huis arriveert. 

Het beste is om met je navigatiesysteem eerst naar Saint Affrique te navigeren. Pas zodra je daar bent, voer je het adres in van het eerste huis. Zie hieronder.

Vliegtuig
Vlieg naar Toulouse, dan met het shuttlebusje (navette) ca. 20 minuten naar station Toulouse Matabiau. Daar gaat een trein naar Albi-Ville, waar we jullie op kunnen halen rond 15:00 of 16:00 uur.

Vanaf Brussel-Zuid (Charleroi) kun je ook naar Rodez vliegen, vanwaar de trein naar Albi - Ville gaat, waar we je ophalen.

Houd er met het boeken rekening mee dat je ook de aansluiting met de trein ruim boekt. De veiligheidsprocedures op de vliegvelden kunnen momenteel lang duren.

Trein
Er gaan TGVs van Parijs - Austerlitz naar Toulouse, dan pak je de trein naar Albi - Ville, waar we jullie op kunnen halen rond 15 - 16 uur.

Er gaat ook een directe nachttrein van Parijs naar Rodez. In Rodez pak je dan 's ochtends de trein naar Albi - Ville.

Ophalen
Als je op station Albi - Ville opgehaald wilt worden, laat dit dan ruim van te voren weten, liefst meteen bij de reservering. De exacte aankomsttijd kun je laten nog doorgeven.

Houd er met het boeken van je reis rekening mee, dat je vroeg aankomt en laat vertrekt. We kunnen je rond 15:00 of 16.00 uur ophalen en om en nabij 11:00 uur afzetten bij het treinstation.

Eventueel kun je een extra overnachting boeken in Toulouse, Albi of Rodez, alle drie zijn een bezoekje waard!

Routeplanners
Klik hier voor informatie over de nachttrein Parijs - Rodez.
Klik hier voor internationale treinplanner.

Instellen GPS of Google Maps

Voer onderstaande straat en dorp in uw GPS navigator
of kies de Google Maps route

HuisStraat Dorp Google Maps
AlbugueL'AlbugueBrascRoute
La LibaudiéLa LibaudiéLa Bastide SolagesRoute
La CazetteCazetteBroquièsRoute
La FrayssinetteLa FrayssinetteLa Bastide-SolagesRoute