Culinaire verzorging

Verwennerij bij ieder huis,
maar steeds weer een verrassing

Culinaire verrassingen na een dag wandelen of fietsen

Na een stevige wandeling of een inspannende fietstocht is het tijd voor de inwendige mens en kun je, samen met de gastheer en gastvrouw en de aanwezige gasten aanschuiven aan een driegangendiner.

Ieder huis maakt zo zijn bijzondere gerechten, altijd met verse producten, soms ook uit eigen groententuin. Zo geniet je bij het ene huis van een gemarineerd zalmmootje met dragon-pastinaak puree en serveert het volgende huis een kleurrijke vegetarische schotel bestaande uit een orzosalade met roodlof en pompoen om vervolgens de volgende dag aan te schuiven voor een knapperig gebraden lamsbout met een tuinbonensalade en venkelzatziki.

's Morgens serveren we een ontbijt met bijvoorbeeld stokbrood, croissants of eigen gebakken brood. Ook hier geeft ieder huis daar zijn eigen invulling aan. Af en toe een eitje, koffie, thee, kaas, vleeswaren en confituren, yoghurt en muesli. Zo blijft iedereen vrij om zijn ontbijt zelf in te vullen.

Tijdens het ontbijt zijn er producten beschikbaar om je eigen lunchpakket voor onderweg kunt samenstellen (brood met beleg, fruit, müslireep en sap).

Samen dineren met de andere gasten